Privacy statement:

Occasion-Land.NL legt de persoonsgegevens die u invult voor het gebruikmaken van de zoekservice en de advertentie service in haar database vast. Occasion-Land.NL verzamelt en beheert deze gegevens om:voor u interessante occasions te selecteren en per e-mail en/of SMS aan u toe te zenden, u service te verlenen indien u uw wachtwoord vergeten c.q. kwijt bent. Voor meer informatie over het registreren van persoonsgegevens verwijzen wij u naar onderstaand privacy statement. Alle gebruikers van Occasion-Land.NL worden geacht kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de hieronder genoemde voorwaarden.

Privacy Statement Occasion-Land.NL

Occasion-Land.NL houdt zich aan de Wet bescherming persoonsgegevens. Persoonlijke gegevens worden met zorg verwerkt en beveiligd. Dit is in uw en in uiteraard ook in ons belang.

Vastleggen en verwerking van gegevens:

Om onze dienstverlening goed uit te kunnen voeren leggen wij persoonlijke gegevens vast in een bestand. Alleen dan kunnen wij u op de hoogte houden van interessante aanbiedingen van onze producten en diensten, de producten en diensten van andere bedrijfsonderdelen van Occasion-Land.NL en van producten en diensten van zorgvuldig geselecteerde bedrijven. Hierbij tracht Occasion-Land.NL rekening te houden met voorkeuren.

Beveiliging gegevens:

Occasion-Land.NL maakt gebruik van veiligheidsprocedures, onder meer om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot deze gegevens. Op Occasion-Land.NL wordt bij opgegeven advertenties altijd alle ingevulde persoonsgegevens getoond. De opgegeven autogegevens van een zoekservice worden bij het onderdeel “te koop gevraagd” op Occasion-Land.NL getoond. Persoonsgegevens die ingevuld zijn bij het opgeven van een zoekservice worden alleen op eigen verzoek op Occasion-Land.NL getoond.

Clickgedrag:

De manier waarop u onze website bekijkt wordt bijgehouden. Dit geeft ons de mogelijkheid onze website en daarmee onze dienstverlening te optimaliseren.

Gebruik van Cookies:

Cookies zijn kleine beetjes informatie die een server naar de browser stuurt met de bedoeling dat deze informatie weer naar de server teruggestuurd wordt. Hiermee kan op een eenvoudige manier informatie over het gebruik van Occasion-Land.NL bijgehouden worden. Onze cookies bevatten geen persoonsgegevens. Hun enige nut voor ons is het gebruik van Occasion-Land.NL te vereenvoudigen.

Wijzigingen:

Onze privacy statement kan wijzigen. U kunt onze privacy statement altijd inkijken. Als u na deze uitleg over onze privacy statement nog vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen. We beantwoorden graag al uw vragen.


OccasionLandNederland.NL
  Stuur een E-mailbericht naar info@occasionlandnederland.nl
  Chat met OccasionLandNederland.NL
  Aanmelden en adverteren autobedrijf!